Welkom op de vacature site van ofm-groep.nl

Dagelijks worden nieuwe interim opdrachten toegevoegd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening kijk op www.ofm-groep.nl

dinsdag, mei 22, 2012

Controller


Voor de dienst infrastructuur Verkeer en Vervoer van een grote Gemeente in de Randstad zijn wij op zoek naar een Controller in vast dienstverband

het betreft een Vaste baan, voor 36.0 uur per week

De functie omvat de volgende taken: 
  • De controller formuleert de strategische beleidskaders van het middelenbeleid betreffende planning en control (P en C) en risico- en kwaliteitsmanagement en adviseert het managementteam hierover.
  • Je zorgt voor beleidsafstemming van middelenbeleid op diverse niveaus
  • en initieert en begeleidt strategisch, financieel- en bedrijfseconomisch onderzoek. 
  • Daarnaast ontwikkel je ken-, norm- en stuurgetallen en je ontwikkelt, implementeert en beheert de P en C instrumenten. 
  • De controller monitort de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsvoering en rapporteert hierover naar het managementteam. 
  • Tevens initieer en realiseer je projecten in het kader van de ontwikkeling en implementatie van P en C-instrumenten en P en C- informatie en treedt je dan op als projectleider. 
  • Gelet op de opbouwfase waarin de organisatie van Parkeergebouwen verkeert, voert de controller de komende drie jaar ook een aantal directie taken uit in afstemming met de manager Parkeergebouwen. Dit omvat de zorg voor een aantal dossiers, gericht op het versterken van het portfolio van Parkeergebouwen, en managementtaken ter vermindering van de werklast van de manager Parkeergebouwen. 
De organisatie vraagt
Je beschikt over een WO diploma in een relevante studierichting en je hebt ruime ervaring met (beleids)advisering op strategisch en/of tactisch niveau.
Je bent inventief, analytisch onderlegd en je bewust van je omgeving.
Je kunt goed samenwerken, hebt een grote overtuigingskracht en bent zeer resultaatgericht.

De organisatie heeft het volgende te bieden
Zij bieden een inhoudelijke, uitdagende en interessante functie in een organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het salaris bedraagt maximaal € 5.005,- bruto per maand (salarisschaal 12). Gelet op de opbouwfase van Parkeergebouwen wordt de functie komende drie jaar op schaal 13 (maximaal    € 5.430,- bruto per maand) gehonoreerd. Na deze periode wordt de functie geëvalueerd.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Overige informatie
  • Opdrachtgever: grote gemeente in de randstad
  • Uren/wk: 36
Geïnteresseerd:
heb jij recente en relevante ervaring als controller bij een Gemeente of een vergelijkbare organisatie email dan direct jouw CV met onderbouwde motivatie aan pvanoers@ofm-groep.nl

Contactgegevens
Peter van Oers
T 078-6440040
M 06-54622220
E pvanoers@ofm-groep.nl

Geen opmerkingen: