Welkom op de vacature site van ofm-groep.nl

Dagelijks worden nieuwe interim opdrachten toegevoegd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening kijk op www.ofm-groep.nl

dinsdag, mei 14, 2013

Controller Tax Controlframework

Voor onze opdrachtgever zijn wij op op zoek naar een Controller t.b.v. opzet en inrichting van een Tax Controlframework.Opdracht beschrijving
De afdeling Financial Accounting & Control is als subafdeling van Corporate Finance & Control verantwoordelijk voor; de registratie van grootboek, debiteuren en crediteurenadministratie, vaste activaregistratie, belastingaangiftes, cashmanagement en betalingsverkeer.
Daarnaast zorgt zij voor de beheersing van de processen die invloed hebben op het rendement en de kredietwaardigheid van de onderneming, compliance in relatie tot de primaire processen van de onderneming (voldoen aan regelgeving op het gebied van verslaggeving en corporate governance). En ook de betrouwbaarheid van financiële en deels niet financiële gegevens en het opmaken van de jaarrekening en halfjaarbericht met een bijbehorende succesvolle accountantscontrole.

De afdeling waar de werkzaamheden zich afspelen bestaat uit 7 Financial Controllers en 1 adviseur Procesmanagement.

Het hoofd van deze afdeling zoekt een ervaren controller met control en tax kennis met een handson mentaliteit die de financial controllers kan ondersteunen bij het realiseren van hun deelproject.

Het project Horizontaal toezicht bestaat uit een aantal deelprojecten die toebedeeld zijn aan de financial Controllers.

Opleidingeisen
Post HBO Controlling / Taxes

Kennis en ervaring
Specialistische kennis Tax/ Horizontaal toezicht minimaal 5 jaar

Overige informatie
Referentie Stuur minimaal 2 objectieve referentie (niet ouder dan 3 jaar) mee in Word. Bij de onderbouwing van de referentiegegevens dient een gelijkwaardige opdracht tot uitdrukking te komen. De referentie moet tevens een contactpersoon + telefoonnummer bevatten van de direct leidinggevende. De kandidaat geeft bij het meesturen van de referentie akkoord dat de referenties mogen worden geverifieerd door de opdrachtgever.

  • Uurtarief (inclusief reiskosten woon-werkverkeer (vice versa), reisduur, parkeerkosten en eventuele andere kosten, exclusief BTW)
  • Locatie Rotterdam
  • Start 27 mei 2013
  • voor 24 uur per week.
  • Einddatum 22 juni 2013
  • Optie verlenging, ja tot max 4 weken.
  • Uiterlijke datum inschrijven 16 mei 2013 12:00 uur
REAGEER DIRECT! Ben jij per beschikbaar per 27 -05 voor 24 uur per week inzetbaar en match jij 100% op deze aanvraag? Email dan direct jouw CV (max 5 pagina's) met onderbouwde motivatie aan pvanoers@ofm-groep.nl.

Contactgegevens
Peter van Oers
T 078-6440040
M 06-54622220
E pvanoers@ofm-groep.nl

Geen opmerkingen: