Welkom op de vacature site van ofm-groep.nl

Dagelijks worden nieuwe interim opdrachten toegevoegd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening kijk op www.ofm-groep.nl

vrijdag, oktober 07, 2016

Adviseur Planning & Control / Business-analist voor ACM

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Planning & Control / Business-analist voor een Academisch Medisch Centrum

Achtergrond

Binnen het directoraat Services (DS) verzorgt de afdeling “Bedrijfsvoering en Innovatie” (B&I) voor de interne klanten van DS ondersteuning met projectmanagement, contractmanagement, kwaliteitsmanagement en een aantal administratieve activiteiten. Tevens is binnen B&I een adviseur P&C/Business-analist werkzaam.

Doel van de functie

P&C activiteiten

Je faciliteert een gedegen P&C cyclus in het DS. Je adviseert over de verdeling van budgetten, richt rapportages in, analyseert de resultaten en adviseert over de te nemen maatregelen. Je gesprekspartners daarbij zijn de managers van de DS-onderdelen en de directeur DS. Je stelt de periodieke financiële rapportages ten behoeve van de RvB op, inclusief de toelichting bij de cijfers en fungeert als aanspreekpunt voor centrale afdelingen zoals controlling en internal audit. Uiteraard stel je mogelijke verbeteringen voor ten aanzien van afrekenmodellen, kostenplaatsstructuur, projectstructuur e.d., en voert deze in.

• Business Analyse

Je speelt een belangrijke rol bij de voorbereiding van strategische keuzes zoals inbesteden vs uitbesteden, huur vs koop, etc. Je verzamelt data en stelt business cases op ter ondersteuning van besluitvorming. Bij (Europese) aanbestedingen, die regelmatig plaatsvinden, lever je een bijdrage aan de onderbouwing van het bestek.

Bij grote projecten verzorg je de datamining op bestaande gegevens. Je werkt het business model uit, verzorgt kosten- en opbrengstencalculaties en bepaalt het besparingspotentieel. Van de nieuwe situatie richt je de mede de informatievoorziening in inclusief AO.

De kandidaat

Een slimme cijferaar die in staat is om de veelzijdige bedrijfsvoering van DS snel te doorgronden en in betrouwbare cijfers en prognoses te vangen;
  • Een kritische sparringpartner voor de managers; 
  • Een nieuwsgierige analist die cijfers niet direct voor waar aanneemt en altijd de achtergrond wil weten; 
  • Een goede communicator die helder standpunten uitdraagt en een meningsverschil niet uit de weg gaat maar wel steeds de verbinding met zijn collega’s zoekt.
  • Je bent in staat je inzichten en mening helder op schrift te stellen. 

Functie eisen, Opleiding, Kennis en Werkervaring

  • Je bent in het bezit van een HBO- of (post)universitair diploma bedrijfseconomie.
  • Je hebt, via CV aantoonbaar, minimaal 6 jaar werkervaring waarvan vier jaar als controller / business analist.
  • Je hebt bij voorkeur, via CV aantoonbaar, kennis van facilitaire processen in een grote organisatie.
  • Je bent vaardig in het onderhouden van goede werkrelaties, gericht op samenwerken.

CV eisen

Alle gevraagde kennis, opleiding en ervaring dienen duidelijk uit de aanbieding naar voren te komen. Uw aanbieding dient minimaal te bestaan uit een CV, eventueel aangevuld met referenties e/o een motivatie. De gehele aanbieding (CV, referentie en evt. motivatie etc.) is in het Nederlands en mag niet langer dan 8 pagina's zijn.

Overige informatie

Sluitingsdatum aanbiedingen: 14-10-16 17:00
(Stand)plaats Randstad
Opleidingsniveau WO
Arbeidsduur 32-40 uur
Duur 3-6 maanden
Startdatum z.s.m.

Gesprekken staan gepland op 26 oktober

Indien je geïnteresseerd bent in deze opdracht en je voldoet aan de functie eisen, stuur dan voor 14 oktober a.s. voor 17.00 uur je CV inclusief korte motivatie (met bijvoorkeur een referentie) naar pvanoers@ofm-groep.nl

Geen opmerkingen: