Welkom op de vacature site van ofm-groep.nl

Dagelijks worden nieuwe interim opdrachten toegevoegd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening kijk op www.ofm-groep.nl

dinsdag, december 07, 2010

Analist-ontwerper met kennis van SOA architecturen & Oracle Financials

Functieomschrijving en referentie
Analist-ontwerper met kennis van SOA architecturen & Oracle Financials

De opdracht
Data-analist en functioneel ontwerper voor project Meerjarige Planning en Control voor programmeer- en contracteerfunctie (MP&C). 
Functioneel ontwerp: Opstellen (en afstemmen) van het functioneel ontwerp van de koppeling tussen het Datawarehouse (DWH) en het te selecteren tool en van de rapportages op basis van een informatieanalyse. Tevens beschrijvingen/ontwerpen maken van de wenselijke schermen en de navigatiemogelijkheden ertussen (bij klikken op ‘…’ dient scherm ‘…’ gestart te worden).
Brongegevensanalyse- en herstel: Vaststellen van de kwaliteit, bruikbaarheid en toepasbaarheid van de brongegevens uit Oracle Financials, Subsidiesysteem (SUM) en P-view/active directory voor de personele data en rechten. Dit middels intensieve samenwerking met o.a. de functioneel beheerders van die partijen. Tevens het ondersteunen van de aanpassingen die daarin nodig zijn (aanpassingen vinden plaats door gegevenseigenaren zelf).


De kandidaat
De opdrachtgever zoekt een prettige persoonlijkheid die de business goed kan ondersteunen en die bij hen een gevoel van 'gehoord worden' oproept, maar die toch stevig in de schoenen staat en ook beargumenteerd 'nee' durft te adviseren. Persoon moet snel materie eigen maken, feeling hebben voor de verschillende belangen in de organisatie, pragmatisch van instelling zijn en een gedegen ontwerp en dataanalyse ervaring hebben.
De opdrachtgever werkt voor de ontwerpen met MS Word en Visio. Kennis van SOA architecturen, Oracle Financials, programmatisch werken en overheden zijn een pré.


CV eisen / gewenst
 • Met diploma afgeronde HBO-opleiding of hoger
 • Met Gegevensmodellering, kennis van en ervaring met datawarehouses en ervaring met financiële systemen
 • Min. voor 2 klanten zelfstandig Functioneel Ontwerpen opgesteld, tesamen voor een omvang van minimaal 8 functies/systemen waaronder minimaal 2 interfaces (bedoeld als: geautomatiseerde koppelingen tussen 2 systemen) èn minimaal 2 user-interfaces. Dit is gebeurd middels een gestructureerde aanpak en (de laatste) niet langer dan 1 jaar geleden.
 • Min. 1 jaar ervaring in inhoudelijke afstemming met eindgebruikers gedurende minimaal 8 uur per week. Niet langer dan 2 jaar geleden.
 • Min. 1 jaar ervaring in het uitvoeren van data-analyses op basis van een gestructureerde aanpak; met een minimum inzet van 500 uur (aan eigen capaciteit). Niet langer dan 1 jaar geleden.
 • Pragmatische instelling, staat stevig in de schoenen, initiatiefvol, zelfstandig, betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig, samenwerkend, open, flexibel èn kan werken binnen de grenzen van eisen en reeds bestaande plannen
 • Uitstekende mondelinge en communicatieve vaardigheden


Aanvullende informatie
 •  Locatie: Arnhem
 • Projectperiode: Start 03 januari 2011 t/m 1 april 2011
 • Optie voor verlenging zes maal een maand
 • Uren per week: 32 uur per week.
 • Uurtarief: inclusief reiskosten woon-werk en parkeerkosten, exclusief BTW.
 • Sluitingsdatum: 10 december a.s. 16.00 uur.
Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag uw CV inclusief motivatie en vermelding van uurtarief. LET OP Uit het CV moet duidelijk de inhoudelijke CV eisen van de opdrachtgever blijken.

Contactgegevens:
Peter van Oers
Email: ofm@wxs.nl
M: 0654622220

Geen opmerkingen: