Welkom op de vacature site van ofm-groep.nl

Dagelijks worden nieuwe interim opdrachten toegevoegd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening kijk op www.ofm-groep.nl

dinsdag, november 09, 2010

Business Intelligence Specialist

De opdracht
Het uitvoeren van een analyse, inclusief het bepalen van de overall impact van een oplossing om middels dashboarding en rapportages inzicht te geven aan de actuele stand van zaken aan programmamanagers,


projectleiders etc. Het 'scoren' van deze oplossing op basis van een uitgebreide vragenlijst. Het betreft -vermoedelijk- een op Sharepoint 2007 i.c.m. Office 2003 gebaseerde oplossing.
Als 2e fase het aantonen van het geanalyseerde in een POC.

Achtergrond
Aangezien de oplossing die uitgewerkt moet worden een oplossing moet zijn die door de interne organisatie gedragen wordt, is het van groot belang dat de oplossing wel bereikt/gezocht dient te worden binnen de geldende kaders en doelstellingen. Hiervoor moeten verschillende personen benaderd worden. Wel zoeken we hierin de juiste balans tussen dit en het meenemen van externe deskundigheid: wat is wel/niet wenselijk/handig op dit vlak. Pragmatisch figuur die van doorpakken weet, zelfstandig kan werken maar ook de samenwerking/eenheid zoekt!

Pré's zijn (naast bovenstaande zaken):
* ervaring installeren van sharepoint 2007
* ervaring met T-SQL (min. 1 jaar)
* aantoonbare project- en programmakennis (materie)
* ervaring binnen (Provinciale) overheden

Samenvatting inhoudelijk eisen CV:
- minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding
- Min. 3 jaar aantoonbare ervaring met Sharepoint als analist/ontwikkelaar/BI-specialist, waaronder ervaring met inrichting, pages, workbooks (niet langer dan 1 jaar geleden).
- Aantoonbare Sharepoint 2007 ervaring, waaronder ervaring met Performance Point Services. - Min. 2 jaar ervaring met SQL server, SQL server reporting services, SQL server analysis services en SQL integration services ((2005 en/of 2008).
- Min. 4 jaar ervaring met MS Office producten, waaronder ook Visio en Excel 2003 en 2007. - Bij minimaal 2 klanten ervaring met structureren van KPI's op basis van INK-model of balanced-scorecard model. Bij minimaal 2 klanten een POC ontworpen en zelfstandig ontwikkeld.
- Min. 1 jaar ervaring met data vault modelleren.
- Zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig, zelfstandig, samenwerkend en legt (schriftelijke) rapportages af.
- Kan omgaan met besluiten (die niet zijn eigen voorkeur verdienen) en deze vervolgens goed toepassen, is bovendien wel innovatief, flexibel en aanpasbaar

Bijzonderheden
• Locatie: Arnhem
• Projectperiode: 22-11-2010 tot 28-01-2011 .
• Optie voor verlenging: 6 keer 1 maand
• Uren per week: 40 uur per week
• Sluitingsdatum: 12-11-2010 09.00 uur.
• Uurtarief: inclusief reiskosten woon-werk en parkeerkosten, exclusief BTW.

Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag uw CV inclusief motivatie en vermelding van uurtarief. LET OP: Uit het CV moet duidelijk de inhoudelijke CV eisen van de opdrachtgever blijken.

Contactgegevens:
Peter van Oers
Email: ofm@wxs.nl
GSM: 06-54622220

Geen opmerkingen: