Welkom op de vacature site van ofm-groep.nl

Dagelijks worden nieuwe interim opdrachten toegevoegd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening kijk op www.ofm-groep.nl

donderdag, januari 20, 2011

Senior Tendermanager Infrastructuur

Functieomschrijving en referentie
Senior Tendermanager Infrastructuur POR2011-4

De opdracht
De afdeling Inkoop & Contractmanagement, die centraal is gepositioneerd, bestaat uit een jong dynamisch team van tweeëntwintig

medewerkers. Front- en Backoffice zorgen samen voor een effectief en efficiënt verloop van het inkoopproces, doelmatige inkopen en Europese aanbestedingen en het contract- en leveranciersmanagement. In verband met het brede karakter en de complexiteit van de inkopen en aanbestedingen wordt gewerkt in specialistische inkoopteams. Hierdoor ontwikkelt de afdeling specifieke markt- en inkoopkennis en kan het Havenbedrijf Rotterdam een procesgericht inkoopbeleid voeren. De exploitatielasten bedragen circa € 100 mln. en de investeringen circa € 200 mln.

De kandidaat
Als senior tendermanager heb je een relevante WO-opleiding, eventueel aangevuld met NEVI 1, 2 en functiegerichte trainingen.

Je kent de marktontwikkelingen in de bouwsector.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het aanbestedingsproces en zorgt vaak samen met een jurist, voor de totstandkoming van het contract.

Je onderhoudt je interne netwerk, maar ook in het vakgebied en buiten de sector heb je je contacten. Je vindt het leuk om je kennis te delen met directe collega’s of vakgenoten o.a. door het organiseren van workshops en het geven van presentaties.

Bij al deze werkzaamheden heb je veelvuldig contact met de collega’s binnen de projectteams, maar ook met afdelingsmanagement en interne en externe deskundigen.

CV eisen / gewenst

 • Minimaal 2 referenties van relevante opdrachten.
 • Opleiding : HBO+ of WO
 • Ervaring met geïntegreerde contractvormen UAV-GC en/of Fidic
 • Ervaring hebben met aanbesteden (mag zowel vanuit opdrachtgevende als opdrachtnemende kant zijn). -Ervaring met UAG-GC -Ervaring met projectanalyses -Ervaring met Systeem Gerichte Contractbeheersing -Werken in projectteams -Is standvastig -Is een netwerker
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

De opdrachtgever heeft een voorkeur voor een kandidaat die bereid is in dienst te treden.
Aanvullende informatie

 • Locatie: Rotterdam
 • Projectperiode: Start 14 februari 2011 t/m 1 augustus 2011
 • Optie voor verlenging: mogelijk.
 • Uren per week: Gemiddeld 40 uur per week.
 • Uurtarief: inclusief reiskosten woon-werk en parkeerkosten, exclusief BTW.
 • Sluitingsdatum: tot 26 januari a.s. 09.00 uur.
Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag uw CV (max. 5 pag.) inclusief motivatie en vermelding van uurtarief. LET OP Uit het CV moet duidelijk de inhoudelijke CV eisen van de opdrachtgever blijken.

Contactgegevens:
Peter van Oers
Email: ofm@wxs.nl
M: 0654622220

Geen opmerkingen: